Loading

Cos Equilibri On Line

SERVEI DE CONSULTES DE FISIOTERÀPIA ONLINE DEL CENTRE COS EQUILIBRI

És un servei d’assistència via internet on avaluarem i assessorarem cada cas. Establirem programa d’exercici terapèutic i consells de salut Farem control de l’evolució de cada cas
Començarem a través del correu electrònic i, posteriorment, a través de videotrucada (mòbil o ordinador). El seguiment será amb correu electrònic i/o trucada telefònica.

MOTIU DE CONSULTA ONLINE

cos_equilibri_mans_manipulacio 207TALL

Molèsties músculo-esquelètiques: agudes i cròniques

cos_equilibri_nens 094
Seguiment de nadons i nens tractats amb osteopatia
cos_equilibri_mans_hipopressius 245TALL
Aprenentatge d’exercicis terapèutics
Cos-Equilibri_mansalesquena
Control i progressió de l’activitat física en lesió esportiva

QUINS SERVEIS US OFERIM?

Primera avaluació de fisioteràpia/osteopatia online: 35€

L’objectiu d’aquesta sessió és una atenció completa per valorar el problema mitjançant una videotrucada de 45’, el disseny d’un programa d’exercici terapèutic adaptat i personalitzat, i el seguiment per part del vostre fisioterapeuta/osteòpata durant 3 setmanes via correu electrònic i/o trucada telefònica..

Sessió d’exercici terapèutic online: 35€

L’objectiu d’aquesta sessió és ensenyar el programa d’exercici terapèutic adaptat a les vostres necessitats. Inclou 45’ de videotrucada i seguiment per part del vostre fisioterapeuta durant 4 setmanes per correu electrònic i/o trucada telefònica.

Sessió de fisioteràpia de seguiment del tractament presencial: 30€

Si heu estat seguint tractament amb nosaltres al centre Cos Equilibri (Valls o Reus) i la situació no permet que pugueu estar presencialment al centre. Inclou videotrucada de 25’-30’ on es controlaran i revisaran els exercicis pautats, i l’enviament de nous exercicis via correu electrònic i/o trucada telefònica.

Sessió de fisioteràpia online simple: 15€

L’objectiu d’aquesta sessió és resoldre dubtes. Inclou 15’ de videotrucada i l’enviament de les noves pautes via correu electrònic. 

En tot tipus de consultes, us enviarem un correu electrònic on farem un resum del que s’ha avaluat, prescrit i com s’ha d’enfocar les pròximes setmanes.

- FAQ’s-

Si. Al formulari que s’ha d’omplir, a l’apartat d’observacions, podeu posar el nom del professional que voleu que us atengui. Si no és el cas, us assignarem el fisioterapeuta i/o osteòpata que creiem més adient pel vostre cas, segons el motiu de consulta.

És la forma de treball habitual en aquest tipus de consultes.

Sabreu l’import en el primer correu electrònic que us enviarem segons el teu motiu de consulta.

Ens va bé que ens doneu unes franges horàries que us vagin millor i ens hi adaptarem. Ho podeu posar a l’apartat observacions del formulari.

Actualment hi ha moltes plataformes, intentarem trobar-ne una que us pugui anar bé. 

Us solicitarem fer el pagament via transferència bancària, prèviament a la consulta. Rebreu les dades bancàries en el primer mail que us enviarem i us direm la tarifa que haureu de pagar. Ens haureu d’enviar el rebut bancari per mail. Quan l’haguem rebut, ens posarem en contacte i quedarem amb l’hora de fer el servei online.

És un servei còmode, no us heu de desplaçar de casa vostra, i podem ajustar-nos a l’horari que us vagi millor.

És un servei eficaç: amb l’assessorament d’exercici terapèutic i consells de salut, podeu fer molta feina a casa, per millorar les molèsties i recuperar el nivell de salut que tots volem.

És innovador. La tecnologia ha avançat molt en els últims anys, i també pot estar al servei de la fisioteràpia i de l’osteopatia preventiva. Cal aprofitar-la. Si en fem un bon ús, també guanyem en salut.

FORMULARI DE CONSULTA ONLINE

He llegit i accepto la Clàusula de Consentiment

Autoritzo el tractament de les meves dades per a poder rebre informació per mitjans electrònics