PROBLEMES MUSCULARS

EL DOLOR MUSCULAR ÉS MOLT MOLEST. CAL TRACTAR-LO A TEMPS
http://www.cosequilibri.cat/wp-content/uploads/2017/07/cos_equilibri_mans_massatge-259-200x200.jpg

CONTRACTURA

Una de les causes més freqüents de tractament

http://www.cosequilibri.cat/wp-content/uploads/2017/07/cos_equilibri_puncio_seca-020-200x200.jpg

TENDINITIS

Reflex d'un mal gest repetitiu, postural o d'una mala execució esportiva

http://www.cosequilibri.cat/wp-content/uploads/2017/07/cos_equilibri_mans_diacutania284-200x200.jpg

SOBRECÀRREGA

Són signes d'alarma, cal fer-los cas per evitar lesions

http://www.cosequilibri.cat/wp-content/uploads/2017/07/cos_equilibri_mans_mobilitació-228-200x200.jpg

RUPTURA

Cal un protocol acurat per optimitzar el tractament de recuperació

A Cos Equilibri fem assessorament personalitzat per conèixer bé quins estiraments i quins exercicis de tonificació es necessiten fer en cada esport
Durant el creixement i sobretot en etapa adolescent, els ossos creixen més ràpid que els músculs i els tendons. Aquest desequilibri provoca que molestin amb més facilitat talons, genolls i malucs. L'escurçament dels músculs isquiotibials és una causa freqüent de lumbàlgia.
Conèixer les fases d'aquesta lesió és vital per a una bona recuperació dels teixits a curt termini per seguir garantint el funcionament òptim del múscul lesionat. Les tècniques indicades són diverses, però destaquen la diatèrmia - una de les que més estimula aquesta recuperació - i el seguiment ecoguiat, que ens permet adaptar-nos a cada fase de la ruptura muscular.
Molt sovint degudes a un mal condicionament físic de la persona. Cal sobretot esbrinar què l'ha provocat ja que molt sovint no és simplement el mal gest o la mala postura als quals un mateix ho atribueix.
Molt sovint de molt llarga evolució, cal reeducar la postura i vigilar el gest repetitiu que la pot haver causat per intentar evitar que la persona recaigui per minimitzar el risc que aquest tendó es trenqui.
A Cos Equilibri fem assessorament personalitzat per conèixer bé quins estiraments i quins exercicis de tonificació són els que es necessiten en cada esport.
A Cos Equilibri fem una anàlisi postural completa dels músics. Cal conèixer quins estiraments s’han de fer abans i després de tocar un instrument, per prevenir lesions.
SI PATEIXES DE PROBLEMES MUSCULARS, NO HO DUBTIS...

CONTACTA AMB NOSALTRES

He llegit i accepto la Clàusula de Consentiment

Autoritzo el tractament de les meves dades per a poder rebre informació per mitjans electrònics