EMBARÀS

Ajudem a controlar aquest procés i a preparar el part
http://www.cosequilibri.cat/wp-content/uploads/2017/07/cos_equilibri_mans-099-200x200.jpg

PREPARACIÓ PER AL PART

Facilitem la posició correcte del fetus i evitem les molèsties físiques

http://www.cosequilibri.cat/wp-content/uploads/2017/07/cos_equilibri_ecograf-123TALL-1-200x200.jpg

REEDUCACIÓ ECO-GUIADA

Ecografies per valorar l´estat muscular en el post-part.

http://www.cosequilibri.cat/wp-content/uploads/2017/07/cos_equilibri_hipopressius-146TALL-200x200.jpg

HIPOPRESSIUS

Recupera els abdominals i el periné al mateix temps

http://www.cosequilibri.cat/wp-content/uploads/2017/07/cos_equilibri_ecograf-125-2-200x200.jpg

ECÒGRAF

Ecografies per controlar els hipopressius

UN BON TRACTAMENT POT MILLORAR NOTABLEMENT EL MOMENT DEL PART
Tractament de manteniment al llarg de l'embaràs. Facilitar la bona col.locació del fetus.Tractament de les infertilitats mecàniques (dificultat per quedar embaràs o com a complement dels tractaments mèdics d’ajuda per a la fertilitat). Tractament de les ptosis de bufeta i matriu.
Recuperació del perineu en el període postpart: recuperació de les cicatrius de les episiotomies, esquinçaments uterins o les cesàries. Teràpia activa per reeducar tot el cos en general i aspectes específics i individuals de cada dona en l'embaràs i postpart.
Hipopressius: coneguts com “els abdominals moderns”. Per no tenir mal d’esquena, cal tenir uns abdominals molt reforçats. Però els abdominals clàssics s’està demostrant que comporten un sobreesforç per a la columna lumbar i perineu, que pot facilitar les lesions en aquest nivell. Per aprendre bé els hipopressius, es realitzen tractaments individualitzats, on el control exhaustiu d’un fisioterapeuta, fa que en poques sessions (8 sessions) s’aconsegueixi un aprenentatge correcte i es pugui aplicar a casa sense problemes (s’han de practicar 1 hora al dia, durant 6 mesos com a mínim). Els beneficis dels hipopressius són: Tonificació dels abdominals sense perjudicar el perineu ni les lumbars. Aconseguir reducció de cintura com a tractament postpart. Manteniment d’una bona postura de tota la columna, que actua com a prevenció per les lumbàlgies i les cervicàlgies; suport al tractament de les caigudes de bufeta, matriu i recte.
A mesura que l’embaràs va avançant, el cos de la futura mare va canviant i l’osteopatia ajuda aquest cos a poder-se adaptar a cada etapa sense problemes. Aconsellem fer 3-4 tractaments al llarg de l’embaràs. A partir de la setmana 12 de gestació (final del primer trimestre) es pot començar a treballar la columna vertebral, pelvis i perineu.
Aquests tractaments ajuden a millorar el nivell de salut de la dona embarassada així com millorar les condicions d’espai del nadó que està a punt d’arribar. A partir de la semana 24, es poden fer sessions de preparació per al part. Com millor es prepari la dona embarassada, millors condicions tindrà per a un part natural.
SI VOLS MÉS INFORMACIÓ SOBRE ELS TRACTAMENTS, NO HO DUBTIS...

CONTACTA AMB NOSALTRES

He llegit i accepto la Clàusula de Consentiment

Autoritzo el tractament de les meves dades per a poder rebre informació per mitjans electrònics