incontinència

Donem solució a una incomoditat molt habitual
http://www.cosequilibri.cat/wp-content/uploads/2017/07/cos_equilibri_mans_incontinència-173-200x200.jpg

INCONTINÈNCIA D'ESFORÇ

La fuga de gotetes d'orina té solució

http://www.cosequilibri.cat/wp-content/uploads/2017/07/cos_equilibri_Manspanxa-115-200x200.jpg

DISFUNCIONS SEXUALS

El dolor a les relacions sexuals pot ser indicador d'una disfunció muscular

http://www.cosequilibri.cat/wp-content/uploads/2017/07/cos_equilibri_boles-119-200x200.jpg

TONIFICACIÓ PERINEU

El perineu és una musculatura que ha d’estar en molt bones condicions

http://www.cosequilibri.cat/wp-content/uploads/2017/07/cos_equilibri_mans_manipulacio-207TALL-200x200.jpg

PRÒSTATA

Tractaments complementaris en la disfunció benigna de la pròstata

La molèstia i el malestar que generen les alteracions en el diafragma pelvià, tenen tractament. Millorarà molt la teva qualitat de vida.
Tractament complementari de les disfuncions del cicle menstrual i dels dolors associats  a la regla. La dismenorrea (dolor en les regles), la disparèunia (dolor a les relacions sexuals)… són disfuncions molt relacionades amb un dels motius de consulta més freqüents de l’osteòpata: el mal d’esquena. Tractament de les infertilitats mecàniques (dificultat per quedar embarassada o  com a complement als tractaments mèdics d’ajuda per a la fertilitat). Tractament de la incontinència urinària d’esforç. Tractament del dolor o les molèsties en les relacions sexuals. Recuperació del perineu en el període postpart: recuperació de les cicatrius de les episiotomies, esquinçaments uterins o les cesàries. Tractament complementari per a la caiguda de la bufeta o de la matriu. Tractament de suport en la menopausa.
Tractament complementari per a les infeccions d’orina recurrents. Prevenció dels còlics nefrítics. Tractament i manteniment de la pròstata, com a complement del tractament mèdic.Tractament de la cicatriu postprostatectomia, per intentar millorar les seqüeles d’incontinència urinària. Tractament de manteniment de la pròstata amb esportistes (ciclistes, corredors...).
La musculatura del perineu ha d’estar en molt bones condicions, és a dir, ha de ser forta per aguantar tot el pes del cos, i ha de ser flexible per adaptar-se a les diferents activitats de la persona (córrer, tossir, esternudar...) Si el perineu està dèbil, les manifestacions físiques són en forma d’incontinència urinària, caiguda de bufeta… Si el perineu està molt tens, les manifestacions són de dolor, incapacitat de relaxar la zona i molèsties en les relacions sexuals. Per tractar els dos casos, en fisioteràpia ensenyem una sèrie d’exercicis per normalitzar el to muscular del perineu, amb l’ajut d’aparells de Biofeedback i control ecogràfic.
La molèstia i malestar que generen les alteracions a aquest nivell, tenen tractament. Millorarà molt la teva qualitat de vida.
SI PATEIXES DE PROBLEMES DERIVATS DE LA INCONTINÈNCIA NO HO DUBTIS, CONTACTA AMB NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

He llegit i accepto la Clàusula de Consentiment

Autoritzo el tractament de les meves dades per a poder rebre informació per mitjans electrònics